Advertisement

10 éves terve van a DC-filmekre a Warner Bros. stúdiónak

2022. augusztus 05.
22.5251
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyre több a változás a Warner Bros, az HBO Max és a Discovery+ háza táján, ám a DC rajongóknak nem kell aggódniuk, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a stúdiónak 10 éves terve van arra, hogy milyen filmek fognak érkezni a képregény univerzumából.
Advertisement

Az HBO Max és a Discovery+ streaming platformokat összevonják, arról egyelőre nincsenek információk, hogy hazánkban ez milyen változásokat fog okozni, annyi már most látható, hogy több filmet és sorozatot eltávolított a cég. A DC filmek kapcsán azonban nem kell aggódnunk, ugyanis a Marvelhez hasonlóan 10 évre szóló terve van a Warner Bros-nak.

David Zaslav vezérigazgató azt mondta, hogy a DC a stúdió számára a legfontosabb prioritás, és egy csapatot szeretnének létrehozni, ami csak erre összpontosítana. Ám így is rengeteg pletyka kezdett el keringeni arról, hogy a filmes vállalat újabb sorozatokat és filmeket fog törölni a jövőben, mint például a Batgirl. Így felröppentek olyan hírek is, hogy már az Aquaman 2 és a Shazam második részének bemutatóját is elhalasztják.
Advertisement
3 hozzászólás

Levi87

8 hónapja, 1 hete

Jajj de jó hogy a ****rá ismételt rebootolt remasterelt retökömtudjamikből jön még millió..

válasz erre

betyár

8 hónapja, 1 hete

Félelmetes mi folyik ezeknél.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 1 hete

Nagyon komoly problémák lehetnek itt de nem értem hogy sikerült ennyire lesüllyedni.

válasz erre