Befutott a Wakanda Forever előzetese, valamint kiderültek a Marvel 5. és 6. fázisának részletei

2022. július 24.
1.5811
csirkee profilja, adatai
csirkee
Izgalmasan telt a tegnapi nap a San Diego-i Comic Con-on, ugyanis a Marvel lerántotta a leplet a Fekete Párduc: Wakanda Forever előzeteséről, valamint Kevin Feige bejelentette a Marvel Univerzumának ötödik fázisát és ezzel együtt egy rakatnyi film címét.
 

Ahogy az várható volt, befutott a Fekete Párduc második részének első előzetese, melyben csak egy pillanatra tűnik fel a főkarakter, így is bővelkedik rengeteg izgalommal, hiszen fény derül az Antlantisziakra. A mozifilm idén november 11-én fog debütálni a mozikban, ez lesz az első film, melyben már nem látjuk Chadwick Boseman színészt.

Nézd nagyban ezt a videót!
A Fekete Párducot követően Kevin Feige, a Marvel mindenese elárulta, hogyan fog alakulni a képregény univerzum következő fázisai. Az ötödik fázis a Hangya és a Darázs: Quantumánia filmmel fog kezdődni 2023. február 17-én. Ezt követi tavasszal egy Disney+ sorozat, a Secret Invasion, melyben Nick Fury (Samuel L. Jackson) kap majd főszerepet. Május 5-én érkezik A Galaxis őrzői harmadik része.

Nyáron debütál majd szintén Disney+-on az Echo, a Sólyomszem spinoff sorozata, majd érkezik a Loki második évada. 2023. Július 28-án jön a The Marvels, Marvel Kapitány legújabb kalandjai. November 3-án érkezik a Penge film. Ősszel debütál a Disney+-on Ironheart című animációs sorozat, ezt követi a WandaVision spinoffja, az Agatha: Coven of Chaos.

2024-ben érkezik a Daredevil born again film, ugyan ebben az évben május 3-án jön az új Amerika Kapitány, New World Order címmel. Július 26-án jön a Thunderbolts antihős film. Ezzel zárul az ötödik fázis és veszi kezdetét a hatodik fázis.

A hatodik fázis első filmje 2024. november 8-án az új Fantasztikus négyes lesz. 2025. május 2-án jön végre egy Bosszúállók film, az Avengers: The Kang Dynasty, majd ugyan ebben az évben érkezik egy másik film, november 7-én az Avengers: Secret wars. Eddig ezeket jelentette be a Marvel, természetesen csúszások lehetnek majd a jövőben, de ezek alapján masszív szuperhős áradatra számíthatunk.
4 hozzászólás

inkognito

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Te jó ég mennyi film

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Atyaisten, mennyi szuperhősös film jön!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Igen komoly lineup! Hangya és a Darázst bírom, várós!

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Úristen mennyi szuperhősős ****.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink