Még mindig készül a Star Trek 4. mozifilm

2023. szeptember 27.
11.3491
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még 2016-ban debütált a harmadik Star Trek mozifilm, mely után a rajongók nagyon várták a folytatást, ám a mai napig ez nem valósult meg, most azonban Lindsey Anderson Beer, a projekt írója megerősítette a Collidernek, hogy továbbra is készül a negyedik rész.

Tavaly szeptemberben a Paramount Pictures törölte az idei évi bemutatói közül a filmet, ami nem meglepő, hiszen a projekt elveszítette rendezőjét, Matt Shakman-t, és helyére eddig nem sikerült újat találni, felmerült az a pletyka is, miszerint Jonathan Frakes színész rendezheti a franchise legújabb részét. Azóta pedig nem érkezett friss információ, egészen mostanáig.

A Star Trek 4 írója, Lindsey Anderson Beer egy friss interjúban megerősítette, hogy továbbra is készül a film, és a stúdió még mindig keresi a legmegfelelőbb rendezőt. Mindeközben Lindsey egy időre jegeli a filmet, ugyanis jelenleg a Kedvencek temetője előzményfilmen dolgozik, ami hamarosan megjelenik. A Star Trek filmekben korábban olyan színészek szerepeltek mint például Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho és Simon Pegg.
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mondjuk ezt nem hittem volna, azt gondoltam, rég elengedték. Rohadt sok idő telt el a legutóbbi rész óta.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát nem valami combos ez a feldolgozás, szóval nekem nem hiányzik.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Elég kemény, hogy egy ilyen mozira nem sikerül rendezőt találni.

válasz erre