Pletyka: Jonathan Frakes rendezheti a következő Star Trek filmet

2023. január 02.
52.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint megtalálhatta új rendezőjét a Star Trek 4, miután 2016 óta nem sikerült beindítani a franchise-t és elkészíteni a film következő részét, ám most egy "régi motoros" ülhet a direktori székbe, akinek már van tapasztalata.

A tavalyi évben több hír is érkezett a Star Trek 4 kapcsán, ám ezek nem voltak túl jók, hiszen augusztus végén a projekt elveszítette rendezőjét, Matt Shakmant, aki egy Marvel filmet fog készíteni, továbbá a stúdió kivette 2023-as tervei közül az alkotást. Mindezek után a rajongók és a színészek is reménykednek abban, hogy egyszer elkészül a folytatás.

Most nekik lehet jó hír az, hogy Jonathan Frakes színész rendezheti a franchise legújabb részét. Jonathan Frakes már régi motorosnak számít a Star Trek-ben, hiszen több korábbi filmben is szerepelt, méghozzá Will Riker parancsnokként. Rendezőként is van már tapasztalata, ugyanis a Star Trekhez a Star Trek: Discovery, a Star Trek: Picard és a Star Trek: Strange New Worlds több epizódját is ő rendezte.
3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nagyon bírnám, Next Generation-ben is rendezgetetett epizódokat.

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Wow az nagy meglepetés lenne.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

De nagy királyság lenne! Igazi Star Trek veterán!

válasz erre