Még csak most lett bejelentve, de már rendezőre találhatott a Mocsárlényről szóló film

2023. február 02.
48.4761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Beindultak a munkálatok a DC Studios háza táján miután James Gunn kedden bejelentett néhány olyan projektet, melyek már fejlesztés alatt állnak a stúdiónál, ezek között van a Swamp Thing című film is, mely a Mocsárlény eredettörténetét fogja feldolgozni.

A DCU 1. fejezet: Istenek és szörnyetegek között fog debütálni valamikor a jövőben a DC képregénykarakter, a Mocsárlény első filmje, melyről a The Hollywood Reporter értesülései szerint már tárgyalások folynak, hogy ki lehetne a tökéletes rendezője. A hírek szerint James Mangolddal már korai tárgyalások folynak.

A rendező olyan filmeken dolgozott, mint például a legutóbbi Indiana Jones - ami hamarosan fog debütálni a mozikban -, Kéjjel Nappal, Farkas, Logan és még számtalan alkotás. Mangold állítólag hatalmas rajongója a karakternek és a történetnek, talán ezért is lenne jó választás James Gunn és Peter Safran számára. Természetesen egyelőre pontos részleteket nem lehet tudni, hiszen nagyon korai szakaszában van még a projekt.

bejelentett néhány olyan projektet, melyek már fejlesztés alatt állnak a stúdiónál, ezek között van a Swamp Thing című film is, mely a Mocsárlény eredettörténetét fogja feldolgozni.'>
4 hozzászólás

techiii

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Ő mondjuk tényleg jó választás lenne. Bírom.

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja

Ez legalább érdekes karakter.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja

Tényleg nagyon rákapcsoltak.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja

Remélem horror lesz, nem valami gagyi scifi utánzat.

válasz erre