Jövőre végre külsőleg is megújulhat az Apple Watch és a MacBook

2020. november 26.
47.7511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A belső hardverek terén minden évben jelentős újdonság éri az Apple által gyártott termékeket, a jövő év nagy slágere például az M1 chipset lesz, mely az egekig repítheti a MacBookokat, de a hírek szerint 2021-ben végre dizájnváltás is várható.

Erről beszélt legalábbis Ming-Chi Kuo, az Apple jól ismert elemzője, aki szerint a jövő esztendőben az Apple egy külsőleg is teljesen újragondolt MacBookot és egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező Apple Watch okosórát dobhat piacra, így változhat az eddig ismert termékdizájn, illetve a kapcsolódó sajátosságok.

Ennél több részletet Kuo nem osztott meg az emberekkel, csak annyi bizonyos, hogy az újdonságokat 2021 második felében jelentik majd be, és a premierjük szintén akkor várható, tehát bármit is dolgozott ki az Apple, egy ideig még biztosan nem láthatjuk majd.
MacBookokat, de a hírek szerint 2021-ben végre dizájnváltás is várható.'>
4 hozzászólás

Levi87

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Pedig a MacBook Pro a leggyönyörűbb laptop, az óra meg egyedi és nagyon jól kezelhető. Remmélem, nem lesz drasztikus a változás, mondjuk MBP kijelző szélét vékonyabbra csinálhatnák. mosolygó smiley

válasz erre

techiii

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Kíváncsian várom milyenek lesznek.

válasz erre

TEchie

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Az óra mondjuk lehetne kerek...

válasz erre

Fikarc

3 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nekem az óra nagyon tetszik így, a MacBook pedig gyönyörű.

válasz erre