Több mint 1 millió pontot kapott az AnTuTu tesztjén a MacBook Air

2020. november 25.
45.9451
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő teljesítményt pakolt az Apple az új MacBook Air-be - derült ki mindez az AnTuTu tesztjéből, mely szerint több mint 1 millió pontot gyűjtött a kérdéses eszköz, aminek következtében az iPad Pro-val gyakorlatilag feltörölte a padlót.
 

Ahhoz mérten ugyanis 50 százalékkal gyorsabb eredményt ért el a CPU, 45 százalékkal jobb teljesítményt tudott felmutatni a GPU, de a memória is sokkal gyorsabb volt, tehát az új Apple M1-es lapkakészletet úgy tűnik, hogy igencsak brutálisra tervezte a gyártó, ha ilyen eredményeket produkál.

Több mint 1 millió pontot kapott az AnTuTu tesztjén a MacBook Air - 2. kép

Persze ez nem meglepő annak fényében, hogy az új lapka már 5nm-es gyártástechnológiára épül fel, a teszteken pedig egy 7nm-es chipsettel mérték össze tudását, lévén az A12 még ebből a ligából származott, noha az M1 megjelenése előtt a legjobban teljesítő Apple chip volt a színen.

Több mint 1 millió pontot kapott az AnTuTu tesztjén a MacBook Air - 3. kép

3 hozzászólás

inkognito

2 hónapja, 1 napja

Az de kegyetlen komoly.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 napja

Várható volt hogy ha kijönnek egy saját procival, az brutális lesz, de azt hiszem ezen mindenki meglepődött. Bár a szintetikus teszt ugyebár nem éles használat, azért arra is kiváncsi leszek pár hónap múlva összességében.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 napja

Fel forgatja végre valami az X86 piacot.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink