Itt a Samsung új Flex Hybrid OLED kijelzője, amit nem csak hajlítani lehet

2023. január 03.
51.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mobilgyártó vállalatok igyekeznek egyre flexibilisebb kijelzőket készíteni, melyek újdonságot jelentenek a felhasználók számára, ám eddig nem sok értelmük volt, de hamarosan a Samsung bemutatja a CES-en legújabb kijelző prototípusát, amit már nem csak hajlítani lehet.

Csütörtökön nyitja meg kapuit a CES 2023 Las Vegasban, ahol bemutatásra kerülnek a technológiai vállalatok újdonságai. Itt fogja bemutatni a Samsung is a Flex Hybrid OLED névre keresztelt kijelzőjét, mely hajlítható és szétcsúsztatható is egyben. A 10,5 hüvelykes 4:3-as képernyőről széles, 12,4 hüvelykes, 16:10-es képernyővé lehet átalakítani.

Még tavaly szeptember végén mutatta be az Intel és a Samsung Display közös projektjüket egy olyan kijelzőt, amely egy 13 hüvelykes táblagépből 17 hüvelykes kijelzőbe csúszik át. A Flex Hybrid OLED viszonylag kompakt, 4,2 hüvelykes vagy annál szélesebb mérettől kezdve egy 10,5 hüvelykes, 4:3 képarányú kijelzővé is kihajtható az egyik oldalán. A másik oldalán pedig szét lehet csúsztatni.

Itt a Samsung új Flex Hybrid OLED kijelzője, amit nem csak hajlítani lehet - 2. kép

5 hozzászólás

Erno8787

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ebben semmi új nincs,ez egy hajlítható kijelző ami az átlagos Samsung kihajthatós telefonjában van.csak annyi a változtatás hogy az egyik oldalt be van hajtva a másik oldalt még fel van tekerve...már nem emlékszem hogy melyik gyártó készített egy szétcsúszós telefont..de azt hiszem az LG.Annak láttam értelmét,az összecsukható telefonnak nem.mert egy karc is zsvaró lehet a kijelzőn nemhogy a hajlítás nyoma...

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Az igen! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ejha! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Hát ez azért elég érdekes! meglepett smiley Sok lehetőséget felvet.

válasz erre

login_password

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nem látom ennek az értelmét.

válasz erre