Íme az első fotó a Beverly Hills-i zsaru 4-ből, Eddie Murphy visszatért

2022. szeptember 01.
26.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában forgatják a Beverly Hills-i zsaru folytatását, mely 1984-ben debütált először és óriási kasszasiker lett mind a három rész, melyben nagy népszerűségre tett szert a filmek főszereplője, Eddie Murphy, aki most ismét visszatért ikonikus szerepébe.

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Netflix égisze alatt készül a franchise negyedik része és olyan színészek csatlakoztak a filmhez, mint Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige. Most pedig egy szemfüles Twitter-felhasználónak sikerült lencsevégre kapnia Eddie Murphyt, aki Axel Foley Detroit Lions kabátját viselte. Szinte mindig ebben a dzsekiben láthattuk a színészt a filmekben.

Egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni a készülő projektről, de remélhetőleg ez a visszatérés jobban fog sikerülni a színésznek, ugyanis az Amerikába jöttem folytatása hatalmas bukás volt. A kritikusok nagyon rossz véleménnyel voltak az alkotásról, hiszen egyáltalán nem hozta azt a hangulatot, ami miatt annyira sikeres lett az első rész - főleg a csúnyabeszéd miatt.

3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Biztos vagyok benne h olyan lesz mint az Amerikába jöttem. Nem lesz méltó.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Jól megöregedett bakker.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 8 hónapja és 13 napja

Remélhetőleg tényleg olyan lesz mint a régiek.

válasz erre