Két új szereplővel bővül a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című film

2022. augusztus 30.
19.9032
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában készül az 1984-es Eddie Murphy vígjáték folytatása, mely a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címet kapta, most pedig kiderült, hogy két új szereplővel bővült a csapat, ugyanis Joseph Gordon-Levitt és Taylour Paige is szerepel majd a filmben.
 

A Netflix égisze alatt forgatják az egyik legnépszerűbb zsaru-franchise legújabb részét, mely 28 évvel azután készül, hogy bemutatták a széria harmadik részét. A középpontban Axel Foley a detroiti nyomozó áll, aki folyamatosan izgalmas kalandokba bonyolódik Beverly Hillsben. A folytatásról egyelőre sok mindent nem lehet tudni, nagy a titkolózás, de valószínűleg ismét visszatér a már nyugdíjas nyomozó kedvenc városába.

A főszerepben természetesen Eddie Murphy lesz látható, de az alkotáshoz most frissen csatlakozott Joseph Gordon-Levitt (Eredet, A sötét lovag) és Taylour Paige (Nagypályások). A film forgatókönyvét Will Beall írta, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint az Aquaman vagy a Zack Snyder féle Igazság ligája.

Két új szereplővel bővül a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című film - 2. kép

4 hozzászólás

zender

1 hónapja, 1 napja

Miért kell ezt a jó szériát is meggyalázni?

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 napja

Sok jóra nem számítok...

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 napja

NEm szoktam előre ítélkezni,d e biztos vagyok benne hogy ez a rész már meg sem fogja közelíteni az első kettő szókimondó igazi alpári stílusát. Pedig az egésznek az a lényege.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 napja

Szerintem ritka **** lesz, kb mint az Amerikába jöttem folytatása.

válasz erre

új kommentek

Levi87 profilja

Levi87

8 órája és 35 perce
betyár profilja

betyár

10 órája és 58 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink