Gond van a Vision Próval, megrepedhet a kijelző

2024. február 27.
22.2881
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már lassan egy hónapja érhető el Amerikában az Apple régóta várt innovációja, a Vision Pro vegyes valóságú headsetje, mellyel a jelek szerint van egy kis probléma, ugyanis a Redditen néhány felhasználó megosztotta, hogy váratlanul hajszálrepedés jelent meg az 1,2 millió forintos készüléken.

Hatalmas népszerűségnek örvend a Vision Pro Amerikában, annak ellenére, hogy vannak vele problémák, többen rosszul lettek a viselés közben, emiatt inkább visszavitték 14 napon belül a készüléket. Most azonban egészen más gond merült fel a termékkel kapcsolatban, egyes felhasználók szerint váratlanul megjelent a Vision Pro előlapi üvegén, az orr feletti részen egy repedés vonal.

A Redditen több felhasználó is jelezte, hogy a készüléket nem ütötték meg, vagy ejtették le - amit egyébként egészen jól bír, erről már tesztek is készültek. A beszámolók szerint a repedés akkor jelentkezett, amikor éjszaka töltőre volt rakva a Vision Pro. Sokan túlmelegedésre gyanakszanak, de az Apple egyelőre nem nyilatkozott az ügy kapcsán. A Vision Pro termékek javítása egyébként nem olcsó, a headset üveg burkolatának cseréje 799 dollárba kerül, körülbelül 280 ezer forintba.

Gond van a Vision Próval, megrepedhet a kijelző - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Uhhh roppant kellemetlen. Mondjuk az ilyesmire elég hamar szoktak reagálni és inkább cserélik vagy ingyen javítják.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Uhhhh ciki!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jáááááááááj..... röhögő smiley

válasz erre