Felfüggesztették az LG UltraFine 5K-s kijelző árusítását

2017. február 14.
5.1301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A professzionális Apple felhasználók már évek óta várták, hogy kedvenc amerikai vállalatuk előálljon egy új megjelenítővel, ám ez a mai napig nem történt meg, de legalább egy partnerrel összeálltak, hogy kielégítsék az igényeket.

Az Apple és az LG közös gyermeke az LG UltraFine 5K megjelenítő lett, mely abszolút felsőkategóriás megoldás és remekül működik együtt az Apple gépekkel. A bejelentés után sokan húzták a szájukat, ám a specifikációt mindenki elismeri és egészen jól is fogyott a monitor, míg nem elkezdődtek a problémák.

A dolog odáig fajult, hogy nemrég az Apple "parancsba adta" a monitorok árusításának felfüggesztését. A boltok polcain állítólag maradhat a monitor, azonban amikor egy vásárló érdeklődik vagy megvenni, az eladóknak sajnos nemet kell mondaniuk és tájékoztatni arról, hogy a néhány hét múlva érkező frissített változatra ruházzon majd be.

Az LG ugyanis gőzerővel dolgozik a frissített modellen, mely állítólag minden problémától mentes lesz majd. Az Apple hazai áruházában is látható, hogy a szállítási idő 5-6 hét és máshol sincs másképpen.
3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Ez nagyon ciki, mindkét cégnek.

válasz erre

Harder

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Ez ***** nagy égés! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nyilván helyre kell valahogy hozniuk a problémát...

válasz erre