Ezek az iPhone készülékek számíthatnak az iOS 17-re ősszel

2023. június 06.
18.6811
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi WWDC 2023 eseményen mutatta be az Apple, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a felhasználók ősszel, amikor megjelennek a legújabb iPhone készülékek, ma pedig arra is fény derült, hogy mely készülékek kapják meg a legújabb operációs rendszert.

Az iOS 17 rendszer túl sok lényegi újdonságot nem fog tartalmazni, csupán néhány új fícsörre számíthatunk majd, így ha valakinek már régebbi a készüléke, az sok mindenről nem fog lemaradni - cikkünkben elolvashatod, hogy milyen újdonságok érkeznek majd. Bár az Apple-re jellemző, hogy készülékeit sokáig támogatja a legfrissebb rendszerekkel, azért idővel kiesnek.

Így lesz ez az iOS 17 esetén is, megszűnik a támogatás iPhone 8, 8 Plus valamint az X készülékeknél, mivel már alapkövetelmény az A12 Bionic chip. Ám akiknek ennél újabb készüléke van, az élvezheti majd többek között az új StandBy módot. A watchOS 10 esetében minden óra, amin futott a 9-es változat, az a 10-et is támogatja majd, ám ehhez szükség lesz egy iOS 17-et futtató készülékre.
3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Általában 5-6 év az Applenél visszafelé a támogatás ha jól tudom, ez pont passzol.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ilyen régi készülékeknél nem meglepő.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hat éves készülékek, nem csoda.

válasz erre