Erős lineupra számíthatunk az HBO Max-tól 2024-ben

2023. december 07.
4.2331
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az idei hollywoodi sztrájkok rendesen betett a filmes iparnak, ami miatt rengeteg sorozat és film nem tudott időben elkészülni, de szerencsére így is lesz mit néznünk a jövő évben, amiből érkezett egy kis kedvcsináló az HBO Max-nak köszönhetően, de a 2025-ös évre is mutat pár újdonságot.
 

A sztrájkok miatt csak 2025-ben fog érkezni a The Last of Us második szezonja, valamint az Eufória című drámasorozat harmadik évada, de ekkor fog debütálni a Welcome to Derry című AZ előzménysorozat is, melyből néhány másodpercet már láthatunk is. De mire lehet számítani 2024-ben? Nos, érkezik a Sárkányok háza második évada, melyből a napokban érkezett egy friss előzetes is.

Érkezik még a The Penguin sorozat Colin Farrell főszereplésével, akit a Matt Reeves által rendezett The Batman filmben már láthattunk. Jön a Törvény nevében negyedik évada, melyben az Oscar-díjas Jodie Foster kezd bele egy rejtély kinyomozásába. De láthatjuk majd a Tokyo Vice-t, Pretty Little Liars: Summer School-t (Hatalmas kis hazugságok folytatása) és Robert Downey Jr. új sorozatát, a Sympathizert.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Komoly a felhozatal, bekeményítettek.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem rossz nem rossz, Jodie Fosteres sorozatnak épp most állok neki.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem rossz amúgy a Max, csak relatíve kevés a tartalom.

válasz erre