Megérkezett a Sárkányok háza második évadának első előzetese

2023. december 03.
4.2401
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly nyáron debütált az HBO Max műsorán a Trónok harca franchise első előzménysorozata, a Sárkányok háza, mely hatalmas sikert ért el - nem meglepő, rengeteg rajongója van a szériának -, a stúdió hamar be is rendelte a folytatást, mely jövő nyáron fog érkezni és most kapunk belőle egy kis ízelítőt.
 

Az HBO a brazíliai Sao Paulóban megrendezett CCXP23 Comic-Con rendezvényen mutatták be az első képsorokat a Sárkányok háza második évadából, mely ismét nyolc epizódból fog állni. A történet 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, középpontjában a Targaryen-házzal. A második évad pedig ott fog folytatódni, ahol az első véget ért.

Ismét minden a Vastrónról fog szólni, ami rengeteg vért fog kívánni, több véres csatajelenetet is láthatunk majd. Szerencsére a sorozatot nem érintette túlságosan a Hollywoodban zajló nyári sztrájkok, emiatt tudott időben elkészülni, a legtöbb színész ugyanis angol, akik közül többen is visszatérnek majd a folytatásban, de több új karakterrel is találkozhatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nekem nem adja.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hozza a fílinget nagyon!

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nekem nem jön be, igaz a Trónok harca sem fogott meg.

válasz erre