Elon Musk és a Twitter fejesei októberben a bíróság előtt csapnak majd össze

2022. július 29.
27.4401
csirkee profilja, adatai
csirkee
Végre megegyezett Elon Musk ügyvédei és a Twitter képviselői abban, hogy mikor kezdődjenek meg a bírósági tárgyalások a felvásárlás kapcsán, amiből a Tesla vezérigazgatója próbál kitáncolni, miután állítólag nem kapta meg a megfelelő információkat a cégtől.

Már több mint három hónapja megy a huza-vona a Twitter és Elon Musk között, aki még áprilisban tett egy hivatalos, 44 milliárd dollárról szóló ajánlatot a közösségi média megvásárlására. Azóta sok mindenről szó esett, még néhány dolgozóval is beszélgetett Elon, hogy milyen tervei lennének a jövőben a platformmal kapcsolatban, de úgy tűnik ez egyelőre nem fog megvalósulni.

A Twitter vezetői teljesen kiakadtak az üzletemberre miután megpróbál hivatalosan kitáncolni az üzletből, ettől pedig megzuhantak a vállalat részvényei. Többek között emiatt fordul a bírósághoz a médiavállalat, akiknek végre sikerült megegyezniük abban a másik féllel, hogy idén október 17-21. között Delaware-i Chancery bíróságon fogják folytatni a tárgyalást. Itt talán még lesz esélye a Twitternek, hogy rákényszerítse Elont a cég megvásárlására.
4 hozzászólás

betyár

4 hónapja, 3 hete

Kíváncsian várom.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete

Azért az kemény. Jól betett a kavarás a Twitternek.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 3 hete

Érdekes irányba ment ez az ügy.

válasz erre

inkognito

4 hónapja, 3 hete

Kíváncsi leszek mi lesz a vége.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink