Elon Musk ma veheti meg a Twittert? (FRISSÍTVE!)

2022. április 25.
48.1431
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A The Verge összefoglalója szerint Elon Musk bármelyik pillanatban megvásárolhatja a Twittert, így ezzel le is zárulna a Musk-Twitter saga, ami hetek óta lázban tart mindenkit, aki kicsit is kíváncsi a végeredményre.

Több forrás is megerősítette, hogy a vállalat 11 tagja egészen hétfő reggelig tárgyalt az üzletemberrel. A Twitter az eddigiek alapján csütörtökön fog majd végleges bejelentést hozni, addig is hosszas mérlegelés vár a cégvezetőkre Musk ajánlatát nézve.

FRISSÍTÉS! A hír írásának estéjén meg is érkezett a hír, hogy a Twitter igazgatótanácsa elfogadta Elon Musk felvásárlási ajánlatát, így 44 milliárd dollárért kerülhet át a közösségi platform az üzletemberhez.

Elizabeth Lopatto, az oldalon még egy összegzőt is összeállított, ami alapján nagyjából nyomon követhetők a milliárdos részvénybejelentései is. Az adatokat összegezve azt a forgatókönyvet is számításba vette, hogy mi lesz akkor, ha valóban felvásárolja a tulajdoni részt a cégből. Az sem kizárt, hogy Elon Donald Trumpot is visszaengedi az oldalra.
4 hozzászólás

Levi87

5 hónapja, 3 hete

Hihetetlen ez a pali.

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Várható volt.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mindig van az a pénz. Most is lesz.

válasz erre

login_password

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Szerintem igent fognak rá mondani. Jó az ajánlata.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink