Egyelőre nem lesz elérhető a mindent naplózó Recall funkció a Windows 11-ben

2024. június 14.
8.2901
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Microsoft a közelmúltban jelentette be, hogy új mesterséges intelligencia funkciókkal turbózza fel a Windowst, ennek egyik része a mindent naplózó Recall, ami annyira kiverte a biztosítékot a felhasználóknál, hogy a vállalat már vissza is lépett egyet, ám a hírek szerint egyelőre nem is teszi elérhetővé a funkciót.

A Recall lényege, hogy a számítógépünkön minden mozzanatot képernyőképekkel naplóz, hogy a mesterséges intelligenciának köszönhetően gyorsabban rákeressünk korábbi tevékenységeinkre. Ez azonban nem mindenkinek tetszik és nemrégiben még arról írtunk, hogy a Microsoft választhatóvá fogja tenni a funkciót, most azonban egyelőre nem fog megjelenni.

Június 18-tól válna elérhetővé a Recall, de a Microsoft egy új blogbejegyzésben arról tájékoztatta a felhasználókat, hogy ne várják a funkciót, ugyanis egyelőre csak az Windows Insider előzetes rendszerverziók tesztelői fognak hozzáférni. A tesztelők visszajelzései után fogják eldönteni, hogy milyen formában teszik elérhetővé a Recallt a többi felhasználó számára.
lépett egyet, ám a hírek szerint egyelőre nem is teszi elérhetővé a funkciót.'>
5 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 1 napja

Hamvaiba halt ötlet.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 napja

Elég eszement ötlet egyébként így naplózni. Ez is csak olyan amatőr bandának juthat eszébe mint a Microsoft. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 napja

...vagy titokban fogják csinálni... kacsintó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 napja

Nem is értem hogy merült fel bennük egyébként. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 2 napja

Nem bírja a windóz ennyi a magyarázat semmi más.

válasz erre