David Leitch helyett egy új rendező dolgozhat a soron következő Jurassic World filmen

2024. február 21.
17.9631
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már hetek óta tudni lehet, hogy a Universal az egyik legsikeresebb filmsorozatát folytatni fogja és már fejlesztés alatt áll egy új Jurassic World mozifilm, most pedig az is kiderült, hogy a korábban pletykált David Leitch helyett valaki más fogja elfoglalni a rendezői széket.

Még február elején röppentek fel olyan pletykák, miszerint az új Jurassic World filmet David Leitch fogja rendezni, aki korábban a korábban olyan sikerfilmeken dolgozott már, mint a Gyilkos járat és a John Wick filmek. Ám a legfrissebb információk szerint David kilépett a projektből, és a helyét a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet alkotója, Gareth Edwards fogja átvenni - írja a Deadline.

Edwards legutóbb Az alkotó című sci-fi filmen dolgozott, ami lenyűgözte a producereket, köztük Steven Spielberget és Frank Marshallt, és a múlt héten már vezetői megbeszélésen tárgyaltak a Jurassic World rendezéséről. A forgatókönyvet David Koepp írta, aki az eredeti Jurassic Parkon és annak folytatásán is dolgozott. Az új film egyébként egy új Jurassic World korszakot fog bemutatni.
3 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja,

Mindegy, ennél a filmnél a látványa lényeg. mosolygó smiley

válasz erre

Harder

2 hónapja, 1 napja

Ennek mondjuk örülök.

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 1 napja

Uhh az a film rohadt jó volt, szóval nagy elvárásaim vannak. mosolygó smiley

válasz erre