Megtalálhatták az új Jurassic World film rendezőjét

2024. február 06.
16.5201
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig egy hete derült ki, hogy a Universal Pictures stúdiónál már fejlesztés alatt van egy új Jurassic World film, mely egy új történetet fog bemutatni és most a legfrissebb hírek szerint a projekt megtalálta a lehetséges rendezőjét, valamint egy premier dátum is érkezett.

Sokan meglepődtek azon, hogy a Jurassic World: Világuralom után egy újabb film érkezik a jövőben, amiben valószínűleg teljesen új karaktereket és történetszálat ismerhetünk majd meg. A Deadline információi szerint a stúdió megtalálta a film rendezőjét, David Leitch személyében, aki korábban olyan sikerfilmeken dolgozott már, mint a Gyilkos járat, a John Wick filmek, a Deadpool 2. vagy éppen a 1999-es Harcosok klubja.

A jelenlegi információk szerint 2025. július 2-án kerül majd a mozikba a film, ami miatt még az idén el kell kezdeni a forgatást, hogy legyen elég idő befejezni. A készülő Jurassic World filmről egyelőre sok információt nem lehet tudni, még casting hírek sem érkeztek, de egy ilyen közeli dátum miatt valószínűleg hamar felpörögnek az események.
fejlesztés alatt van egy új Jurassic World film, mely egy új történetet fog bemutatni és most a legfrissebb hírek szerint a projekt megtalálta a lehetséges rendezőjét, valamint egy premier dátum is érkezett.'>
3 hozzászólás

muki

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az a helyzet hogy nálam várós.. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

De minek... röhögő smiley

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

BAkker hány rókabőr lesz még?

válasz erre