Csökkenti árait a Meta, olcsóbb lesz a fizetős Facebook

2024. március 20.
19.9761
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még tavaly októberben jelentette be a Meta, hogy milyen áron lehet majd előfizetni a Facebook és az Instagram reklámmentes változataira, ahol adataink is biztonságban vannak, most a Reuters információi szerint a vállalat csökkenti fogja az előfizetések díjait.

Mostanáig 10 euróba került, ha valaki elő akart fizetni a reklámmentes Facebookra asztali böngésző esetén - a mobilos verziók drágábbak. Most azonban 10 euró helyett már csak 5,99 euróba fog kerülni az előfizetés, azaz nagyjából 1800 forintba. Ezért cserébe nem fog a felhasználó célzott reklámokat látni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a vállalat mikor fogja bevezetni a változást, erre még várnunk kell.

Az árcsökkentés az adatvédelmi aktivisták és fogyasztói csoportok növekvő kritikáját követi a Meta hirdetések nélküli európai előfizetéses szolgáltatásával kapcsolatban, melyet a kritikusok szerint azért fizetnek a felhasználók, hogy magánéletük védve legyen. A Meta novemberben indította el a szolgáltatást, hogy megfeleljen az Európai uniós digitális piacokról szóló törvénynek (DMA), amely korlátozza a hirdetések személyre szabását a felhasználók hozzájárulása nélkül.
előfizetni a Facebook és az Instagram reklámmentes változataira, ahol adataink is biztonságban vannak, most a Reuters információi szerint a vállalat csökkenti fogja az előfizetések díjait.'>
3 hozzászólás

betyár

3 hónapja,

Kíváncsi lennék, hogy hány ember fizet elő. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

3 hónapja,

Amúgy ha valaki függő, annak megérheti. Én nagyon ritkán látogatom, el nem tudom képzelni hogy valaha egy fillért is adjak érte.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 napja

Na mivan, nem jött be a biznisz? röhögő smiley

válasz erre