Havi 10 euróba fog kerülni a reklámmentes Facebook és Instagram

2023. október 30.
20.9621
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még október elején kapott szárnyra az a pletyka, miszerint hamarosan fizetőssé fog válni a Meta két legnépszerűbb közösségi média platformja, az akkori értesülések 10 eurós havidíjról szóltak, melyek igaznak bizonyultak, ugyanis ma a vállalat hivatalosan is bejelentette az új előfizetési csomagokat.
 

Már jó ideje pletyka volt, hogy hamarosan érkezik a reklámmentességet biztosító előfizetések Facebookra és Instagramra. A Meta legfrissebb közleménye szerint november 6-tól indulnak az új előfizetési csomagok, aki reklámmentesen szeretne számítógépen böngészni, annak havi 10 eurót (nagyjából 3800 forintot) kell fizetnie.

Azok a felhasználók, akik Android vagy iOS alkalmazásboltján keresztül letöltött applikációban szeretnének hirdetésmentességet, azoknak már 13 eurót, közel 4500 forintot kell majd fizetniük havonta. A mobilos verzió azért drágább, mert a Meta az előfizetőkre hárítja a az appáruházak 30 százalékos jutalékát. Természetesen nem kötelező előfizetni, továbbra is lehet a reklámokkal telenyomott platformokat használni.
értesülések 10 eurós havidíjról szóltak, melyek igaznak bizonyultak, ugyanis ma a vállalat hivatalosan is bejelentette az új előfizetési csomagokat.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 4 napja

Ki az a hülye aki pénzt ad ezért? röhögő smiley

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 4 napja

Szerintem nagyjából ezzel indultak el a végső lecsúszás útján. El fogják hagyni tömegesen a platformot.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 5 napja

El nem tudom képzelni hogy azért a használhatatlan ****ért BÁRKI is fizessen. röhögő smiley

válasz erre