Bemutatkozott a Google Pixel Fold készüléke

2023. május 11.
23.3431
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi nap során a Google éves I/O rendezvényén számtalan újdonság került bemutatásra, többek között az továbbfejlesztett Immersive View funkcióval érkező Google Maps, valamint az új középkategóriás telefonja, a Pixel 7a és a hajlítható kijelzővel ellátott Pixel Fold.

Már hetek óta a vállalat első hajlítható kijelzővel ellátott készülékétől hangos a tech szféra, tegnap pedig végre lerántotta a leplet a Google a Pixel Foldról és kiderültek a részletek is. A készüléke a tavalyi Tensor G2 chippel fut, 12 GB RAM került bele, ami megfelel a Pixel 7 Pro-nak. Az okostelefon két kijelzőt kapott, egy 5,8 hüvelykes külsőt, valamint egy 7,6 hüvelykes belső kijelzőt, ami szétnyitható.

Mindkettő 120 Hz-es OLED panel HDR-támogatással. A telefon acél zsanérja kéttengelyes, négykamerás szinkronizált mechanizmussal épül fel. Az előzetes hírekkel ellentétben nem 1700 dollárba kerül, hanem 1799 dollárról indul, azaz ugyan annyiba kerül, mint a Samsung Galaxy Z Fold 4 készüléke. A Pixel Fold kinyitva 6 mm vastag, csukott állapotban 12,1 mm. A Google Pixel Fold már előrendelhető a vállalatnál, azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezek, a cég szerint valamikor a következő hónapban.

Bemutatkozott a Google Pixel Fold készüléke - 2. kép


Bemutatkozott a Google Pixel Fold készüléke - 3. kép

Google Maps, valamint az új középkategóriás telefonja, a Pixel 7a és a hajlítható kijelzővel ellátott Pixel Fold.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 hete

Hihetetlen hogy visszatértünk ide:



2001.....

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 2 hete

Valami döbbenetesen ocsmány. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 2 hete

Hát az ár belövésével nem ****akodtak sokat. röhögő smiley

válasz erre

betyár

11 hónapja, 2 hete

nekem különösebben nem jön be.

válasz erre