Frissül a Google Maps, érkezik a továbbfejlesztett Immersive View funkció

2023. május 10.
23.8121
csirkee profilja, adatai
csirkee
Jelenleg is tart a Google 2023-as I/O rendezvénye, ahol számos újdonságot mutat be a vállalat - többek között az első hajlítható kijelzővel ellátott Pixel Fold készülékét -, elsőként a keresőóriás népszerű Térkép alkalmazásáról beszélt, érkezik az Immersive View továbbfejlesztett funkciója.

A Google Maps a mesterséges intelligencia fejlődésével egy teljesen új módszert vezet be az útvonal megismerésére, érkezik az Immersive View, mely lényegében egy három dimenziós navigációt jelent. A funkcióval könnyebben vizualizálhatjuk úti céljainkat, így könnyebben odatalálhatunk. Az Immersive View számítógépes látásmódot és mesterséges intelligenciát használ az Utcakép és a légifelvételek milliárdjainak egyesítésére.

Mindezek mellett az időcsúszkával előre láthatjuk a levegő minőségére vonatkozó információkat és a változó időjárási körülményeket. Az AI még azt is szimulálja különböző adatokból, hogy adott időpontban általában mennyi autó szokott azon az útvonalon haladni. A következő hónapokban kezdik el bevezetni az Immersive View funkciót, sajnos hazánkban egyelőre nem lesz elérhető.
2 hozzászólás

Porthos

1 éve, 9 napja

Ejha, látványos funkció! meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 9 napja

Hű de jól néz ki. Gondolom nálunk felejtős. mosolygó smiley

válasz erre