Az X-nek napi 250 millió aktív felhasználója van

2024. július 09.
4.8851
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta Elon Musk átvette az X-et (korábban Twitter) eleinte meredeken csökkent a felhasználók száma a különféle döntések miatt, ám a legfrissebb adatok szerint sikerült visszahozni a felhasználókat a platformra, ugyanis a napi aktív felhasználók száma eléri a 250 milliót.

A napokban derült ki, hogy a Meta féle Threadsnek egy év után csupán 175 millió felhasználója van, amit Mark Zuckerberg azért indított el tavaly, hogy a Twitternek legyen egy riválisa. Ezzel szemben a Financial Times legfrissebb cikke szerint az X-nek naponta 250 millió aktív felhasználója van, de ezen a szinten megrekedtek.

Ez a szám 1,6 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Elon Musk és csapata folyamatosan igyekszik új funkciókkal növelni a felhasználói bázisát, legfőképpen a fizetős bázisát, hiszen több reklámozó is elpártolt a platformtól az elmúlt években. Valószínűleg a jövőben további funkciókkal bővül majd az X, hiszen Musk hosszútávú terve az, hogy a platform egy mindenre kiterjedő alkalmazássá váljon.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 napja és 6 órája

Nem gondoltam volna. meglepett smiley

válasz erre

betyár

4 napja és 11 órája

Az egészen szép szám.

válasz erre

CharlieFirpo

5 napja és 1 órája

Alig 2 százalékos növekedés igencsak gyenge.

válasz erre

Mordorer

5 napja és 2 órája

Mondjuk ezt nem gondoltam volna.

válasz erre