Az Apple vékonyabb iPhone-t, MacBook Pro-t és Watch-ot tervezhet a jövőben

2024. június 17.
7.6031
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű techvállalat idén mutatta be az eddigi legvékonyabb iPad Pro készülékét, mely mindösszesen 5,1 mm vastag (13" modell esetében), ami csak a kezdet, ugyanis a legfrissebb pletykák szerint az Apple megpróbál minden termékkategóriában egy vékonyabb modellt kiadni.

Mark Gurman, a Bloomberg Apple szakértője szerint a cég tervei között szerepel, hogy iPhone, MacBook Pro és Watch készülékekből is egy vékonyabb kiadást készítsen. Gurman szerint a vállalat azon a küszöbön áll, hogy bemutassa az Apple eszközök új családját, melyek a legvékonyabb és legkönnyebb termékek kategóriájukban az egész technológiai iparban.

Ming-Chi Kuo elemző is úgy véli, hogy az új Apple Watch Series 10 vékonyabb vázat kaphat, mint elődje és egy nagyobb kijelzőt is. A pletykák szerint a vékonyabb iPhone várhatóan drágább lesz, mint a jelenlegi iPhone Pro Max, és a képernyő mérete valahol a Pro Max és a szabványos iPhone között lesz. Az új termékek többsége csak 2025-ben debütálhat.
legvékonyabb iPad Pro készülékét, mely mindösszesen 5,1 mm vastag (13" modell esetében), ami csak a kezdet, ugyanis a legfrissebb pletykák szerint az Apple megpróbál minden termékkategóriában egy vékonyabb modellt kiadni.'>
5 hozzászólás

zender

3 hete és 5 napja

Merész terv. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 hete és 5 napja

Azért ott igen komoly anyaghasználat változásokat kell eszközölni...

válasz erre

betyár

3 hete és 5 napja

Nekem nem kell vékonyabb, az csak könnyebben eltörik.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hete és 5 napja

Nagyon erős ház kéne akkor hozzá... De sajnos nagy eséllyel ez nem lesz.

válasz erre

Fikarc

3 hete és 6 napja

Csodás lesz majd hogy minden elhajlik, eltörik. röhögő smiley

válasz erre