Az Apple több mint 50 millió telefon gyártását tervezi Indiában

2023. december 08.
21.1711
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinói techvállalat a COVID-járványt követően döntötte el, hogy bővíti gyárainak a számát, ugyanis komoly fennakadások voltak a Foxxcon gyárában anno, ráadásul Amerika és Kína között sem túl jó a viszony, és a jövőben úgy tűnik még több telefon fog Indiában készülni.
 

Az Apple több iPhone 15-öt gyártott Indiában, mint bármely korábbi modell esetében és ezt a tendenciát a jövőben is folytatni kívánja. A The Wall Street Journal számolt be arról, hogy a vállalat az elkövetkező két-három évben az iPhone gyártásának a negyedét - több mint 50 millió telefont - Indiába helyezi át. Természetesen Kína továbbra is a legnagyobb iPhone-szállító maradna.

A Foxconn továbbra is arra törekszik, hogy növelje a gyártás Indiában, ahol eleinte nagyon nehézkes dolga volt a vállalatnak, gondok voltak a szakszervezetekkel. Azóta már minden rendbe jött, sőt a Foxconn jelenleg egy üzemet épít a déli Karnataka államban, amely várhatóan 2024 áprilisában nyílik meg. Ez része az Apple azon tervének, hogy diverzifikálja a gyártást az USA és Kína közötti feszültségek miatt, melyek az ellátási láncban okozhatnak problémákat.
fennakadások voltak a Foxxcon gyárában anno, ráadásul Amerika és Kína között sem túl jó a viszony, és a jövőben úgy tűnik még több telefon fog Indiában készülni.'>
4 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 3 hete

Akkor az is lehet hogy induláskor készlet is lesz? mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Frankón gazdaságélénkítő hatása lehet egy ilyen gyárnak.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ejha, rákapcsoltak. meglepett smiley

válasz erre

VDemon

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Rendesen áttették a gyártást, az igen! meglepett smiley

válasz erre