Az Amazonnál zöld utat kapott a Tomb Raider sorozat, amin az Indiana Jones sztárja fog dolgozni

2024. május 15.
4.7051
csirkee profilja, adatai
csirkee
Lara Croft történetét már számtalan adaptációban láthattuk, legutóbb Alicia Vikander alakította az ikonikus videojáték karaktert, és tavaly januárban már hallani lehetett arról, hogy az Amazonnál elkezdtek fejleszteni egy sorozatot, mely most végre hivatalosan is zöld utat kapott.

A Prime Video hivatalosan is bejelentette, hogy készül az új Tomb Raider sorozat, melyen az Indiana Jones és a sors tárcsája sztárja, Phoebe Waller-Bridge fog dolgozni, ő fog felelni a forgatókönyvért és produceri feladatokat is el fog látni. Jennifer Salke, az Amazon MGM stúdió vezetője elárulta, hogy Phoebe egész életen át tartó szerelmi viszonyt ápol Lara Crofttal és mihamarabb elkezdik keresni az új színésznőt, a szerepre.

A sorozat az ikonikus Tomb Raider videojáték-franchise alapján fog készülni, de egyelőre semmi pontosat nem lehet tudni, hiszen a projekt még nagyon kezdeti időszakában van. Arról sincs információ, hogy mikor fog debütálni a sorozat, de valószínűleg 2026 előtt ne számítsunk rá.
januárban már hallani lehetett arról, hogy az Amazonnál elkezdtek fejleszteni egy sorozatot, mely most végre hivatalosan is zöld utat kapott.'>
4 hozzászólás

Remélem hű lesz a játékhoz.

válasz erre

zender

1 hete és 1 napja

Várós már most!

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 1 napja

Kyváncsian várom.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 1 napja

Kár hogy a Vikander féle nem ment tovább, mert szerintem rohadt jó volt.

válasz erre