Az Amazonnál készül a Tomb Raider tévésorozat

2023. január 28.
53.5831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Dübörög a videojáték adaptáció, sorra készülnek a sorozatok és a filmek a legnagyobb stúdióknak köszönhetően, aminek egészen biztosan örül a gamer társadalom és most újabb jó hírrel szolgálhatunk nekik, ugyanis a legfrissebb hírek szerint az Amazon égisze alatt készül egy Tomb Raider sorozat.

A népszerű videojátékot először 2001-ben adaptálták, ekkor ismerkedhettünk meg Lara Crofttal, akit Angelina Jolie alakított, majd 2018-ban érkezett a reboot, ahol már Alicia Vikander játszhatta a főszerepet. Sokáig remélték a gamerek, hogy a színésznő még visszatér Croft szerepébe, ám tavaly nyáron kiderült, hogy nem készül el a folytatás.

Az MGM elveszítette a filmes jogokat, miután nem készült el a folytatással, ám most az Amazon szerezhette meg ezeket a jogokat. Mivel a jogok ezután visszakerültek a játékfejlesztőihez, a Crystal Dynamicshoz, ők a közelmúltban szerződést írtak alá az Amazon Games-szel, ők fogják kiadni a következő Tomb Raider játékot. A televíziós sorozatról egyelőre sok információt nem lehet tudni, fejlesztés alatt van, de az ügyvezető producerek között van Phoebe Waller-Bridge színésznő, Ryan Andolina és Amanda Greenblatt.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 5 hónapja és 25 napja

Hát az nem túl jó előjel. MGM nagyon idióta volt.

válasz erre

techiii

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Amazonnál nincs rossz helyen.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Jó lenne ez az Amazon csak nagyin kevés a lokalizált tartalom.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Akkor ezt sem látom.

válasz erre