Mégsem fog elkészülni a Tomb Raider folytatása

2022. július 30.
27.3271
csirkee profilja, adatai
csirkee
2018-ban került bemutatásra a rebootólt videojáték filmadaptációja, melyben Alicia Vikander játszhatta a főszerepet, ám nagyon úgy tűnik, hogy többet nem fogjuk a színésznőt Lara Croft szerepében látni, ugyanis a franchise filmes jogai ismét máshoz kerültek.

Lara Croft első filmes megjelenése 2001-ben volt Angelina Jolie-nak köszönhetően, majd 2003-ban jött a folytatás. A két filmet követően a filmes jogok valahogy elvesztek a süllyesztőben és csak 2016-ban kerültek elő, amikor az MGM és GK Films megvásárolta a franchise jogait. Ezután készült el Alicia Vikander féle Tomb Raider, ami nem ért el túl nagy sikereket annak ellenére, hogy ez a film tükrözte leginkább a videojátékot.

Sokáig úgy tűnt, hogy a stúdió a veszteségek ellenére elkészíti a második részt, ám most már biztos, hogy ez nem fog megvalósulni, ugyanis az MGM elveszítette a filmes jogokat, miután nem készült el a folytatás. A jogok ezután visszakerültek a játékfejlesztőihez, a Crystal Dynamicshoz, akiket az Embracer nevű cég nemrégiben megvásárolt a Square Enixtől.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem érkezik egy újabb reboot vagy egy teljesen új széria a filmből, de Alicia Vikander-es Tomb Raider valószínűleg már soha nem fog elkészülni.
5 hozzászólás

inkognito

11 hónapja, 1 napja

Ohhh pedig bírtam a csajt.

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 napja

Az bizony nagy kár.

válasz erre

Fikarc

11 hónapja, 2 napja

Nagy kár érte. Sokkal jobb volt mint az Angelina Jolie féle verzió.

válasz erre

techiii

11 hónapja, 2 napja

Kár érte. Szerintem is jó volt az első rész.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 napja

Pedig az első igen jó volt.

válasz erre