Armando, azaz Mike fia is visszatér a Bad Boys 4-ben

2024. március 04.
23.8861
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában forognak a kamerák Miami utcáin, ugyanis készül a soron következő Bad Boys mozifilm, melyben visszatér Will Smith és Martin Lawrence párosa, és a legfrissebb hírek szerint az előző rész egyik fontos karaktere is vissza fog térni a folytatásban.

Még 2020-ban, Covid idején jelent meg a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk film, melyben 17 év után visszatért a nyomozópáros, akiknek a múlttal kellett szembenézniük, pontosabban Will Smith által alakított Mike-nak. Felbukkant Armando Aretas, akiről kiderült, hogy Mike fia és ez teljesen megváltoztatta a történetet. A karaktert alakító színész, Jacob Scipio állítólag vissza fog térni a folytatásban.

Arról még nincsenek információk, hogy pontosan miről fog szólni a folytatás, és ebbe hogyan fog bekapcsolódni Jacob karaktere, valószínűleg már nem ő lesz a főgonosz, hiszen korábban kiderült, hogy az Eufória sorozat sztárja, Eric Dane lesz a film elsőszámú rosszfiúja. Az egyelőre cím nélküli Bad Boys 4. a tervek szerint 2024. június 7-én fog a mozikban debütálni, melyet ismét Adil és Bilall rendez.
3 hozzászólás

Hentes

5 hónapja,

Nem tudtam ki hiányzik. röhögő smiley

válasz erre

zender

5 hónapja,

Hát ő aztán nagyon hiányzik. wtf smiley

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 1 napja

Gondolom majd ő viszi tovább a franchiset...

válasz erre