Az Eufória sztárja, Eric Dane lesz a Bad Boys 4 rosszfiúja

2023. április 11.
33.4981
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Február elején hivatalosan bejelentésre került a Bad Boys franchise következő része, melyben ismét visszatér Will Smith és Martin Lawrence jól ismert párosa, ám egészen mostanáig túl sok információt nem lehetett tudni a készülő film többi szereplőjéről.

A Deadline legfrissebb beszámolója szerint Eric Dane, az Eufória című HBO sorozat sztárja fog csatlakozni a filmhez, méghozzá a főgonosz szerepében. A színészt korábban a Grace klinikában is láthatták a nézők. A rendezői széket ismét Adil El Arbi és Bilall Fallah fogja elfoglalni, akik a 2020-ban megjelent harmadik részen is dolgoztak.

Néhány korábbi szereplő is visszatér majd, köztük Paola Núnez, Vanessa Hudgens és Alexander Ludwig, akik szintén a franchise előző filmjében tűntek fel. Arról természetesen semmi információ nincs, hogy a Bad Boys 4. mikor fog megjelenni, sem a cselekményről nem lehet tudni, de az elég árulkodó, hogy a harmadik rész néhány karakter vissza fog térni.
került a Bad Boys franchise következő része, melyben ismét visszatér Will Smith és Martin Lawrence jól ismert párosa, ám egészen mostanáig túl sok információt nem lehetett tudni a készülő film többi szereplőjéről.'>
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 16 napja

Remélem ez is jól sikerül, a 3 rohadt jó volt, pedig ritka az olyan filmeknél amit ennyi idő után folytatnak.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 16 napja

Ahha. És az jó?

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 16 napja

Sosem láttam az eufóriát szóval ez nekem spec semmit nem mond.

válasz erre