Áprilisban érkezik a Star Trek: Discovery sorozat ötödik, egyben utolsó évada

2024. február 28.
4.3391
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Paramount+ streaming platformon látható (nálunk a Skyshowtime-on) Star Trek sorozat a végéhez közeledik, ugyanis tavaly az alkotók bejelentették, hogy a Discovery széria az ötödik évaddal befejeződik, de szerencsére a franchise tovább fog bővülni a jövőben.

Készülhetnek a rajongók, ugyanis április 5-től lesz látható a Star Trek: Discovery ötödik évada a SkyShowtime-on, mellyel befejeződnek a U.S.S. Discovery legénység kalandjai. A streamingszolgáltató ma azt is bejelentette, hogy a széria első négy évada is felkerül a platformra, az első három évad március 8-tól, a negyedik évad pedig március 22-től érhető el.

Az ötödik évad rengeteg izgalmat hoz majd, ugyanis Burnham kapitány és a U.S.S. Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták, természetesen másik is vadásznak rá. A premierdátum bejelentéséhez egy friss előzetes is érkezett, melyet itt tudtok megtekinteni.

Nézd nagyban ezt a videót!bejelentették, hogy a Discovery széria az ötödik évaddal befejeződik, de szerencsére a franchise tovább fog bővülni a jövőben.'>
3 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Igen király széria még akkor is ha nem sok köze van a Star Trekhez..

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szinkron még mindig nincs...

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez még mindig megy? meglepett smiley

válasz erre