Az ötödik évaddal véget ér jövőre a Star Trek: Discovery sorozat

2023. március 03.
41.6911
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint jövőre elbúcsúzhatunk a franchise egyik népszerű sorozatától, ugyanis az ötödik évaddal véget fog érni a Star Trek: Discovery, ám a rajongóknak nem kell aggódniuk, a pletykák szerint különböző előzménysorozatok készülnek a háttérben.

A Paramount+ streamingen látható (nálunk a Skyshowtime-on) Star Trek sorozat a végéhez közeledik, 2024-ben fog debütálni az ötödik, egyben utolsó évada a szériának. A történet szerint, Burnham kapitány (Martin-Green) és a USS Discovery legénysége felfedez egy rejtélyt, amely egy epikus kalandra küldi őket a galaxison keresztül, hogy megtalálják azt az ősi hatalmat, amelynek létezését évszázadokon keresztül szándékosan eltitkolták.

A Star Trek: Discovery volt az első olyan sorozata a franchisenak, ahol fekete női főszereplővel találkozhattak a nézők, és kiemelten szerepeltek benne LMBTQ karakterek. A 2017-es debütálása sok nézőt vonzott, ám rengeteg kritika is érte az alkotást, melyet igyekeztek orvosolni a készítők, aminek köszönhetően öt évadot élt meg a széria.
3 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 2 napja

Egyáltalán nem kár érte.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 napja

Nekem nagyon nem jött be, semmi köze a Star Trekhez sajnos.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 napja

Szinkron nélkül sajnos annyira engem nem érint... Pedig nem lenne rossz.

válasz erre