Alec Baldwin nem hiszi, hogy folytatódik a Rust forgatása, miután lelőtt két stábtagot egy kellékfegyverrel

2021. november 01.
94.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rust forgatásán történt incidens után, amikor Alec Baldwin elsütött egy éles töltényt tartalmazó kellékfegyvert, és megölte Halyna Hutchins operatőrnőt és megsebesítette Joel Souza rendezőt, a gyártást határozatlan időre felfüggesztették, amíg a Santa Fe megyei rendőrség vizsgálatot folytat.

Azóta többször is nyilvánosságra hozták a baleset konkrét körülményeit, valamint a stábtagok biztonságát a forgatáson, és kiderült, hogy sokan a rossz körülmények miatt hagyták el a helyszínt. Az IndieWire szerint Baldwin megtörte a hallgatását a Rust jövőjével kapcsolatban, és úgy nyilatkozott, hogy nem hiszi, hogy a film forgatására visszatérnek az eset után.

Baldwin a nyilatkozatában barátjának nevezte Hutchinst, miközben védelmébe vette, hogy a baleset előtt harmonikus volt a forgatás. Azonban annak ellenére, hogy a produkciós cég reméli, hogy a nyomozás lezárása után a film forgatása befejeződik, Baldwin maga kételkedik ebben.
elsütött egy éles töltényt tartalmazó kellékfegyvert, és megölte Halyna Hutchins operatőrnőt és megsebesítette Joel Souza rendezőt, a gyártást határozatlan időre felfüggesztették, amíg a Santa Fe megyei rendőrség vizsgálatot folytat.'>
5 hozzászólás

Levi87

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Brutál trauma lehet ez...

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Lesz abból film. Pénz beszél kutya ugat. Nagyon szomorú baleset, de baleset. Majd meglesz a felelős és felel érte.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Én elhiszem, hogy ő nem szeretné, de az meglepne, ha a pénzemberek is így látnák... Azért az emberek többsége az eset után tudta meg, hogy készül ez a film.

válasz erre

WickedSick

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Fikarc írta:
Tragédia, az tény, de nem értem a forgatás leállítását. meglepett smiley
Én sem. Főleg annak fényében, hogy Brandon Lee, amikor lelőtték a Holló forgatásán hasonló módon, szintén tragikus eset volt, mégis leforgatták a filmet. Valszeg Baldwinból most csak a gyász és a bánat beszél, de valószínűleg el lesz készítve az alkotás - már csak az operatőrnő emlékére is. Utóbbival Baldwint meg lehet majd győzni.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Tragédia, az tény, de nem értem a forgatás leállítását. meglepett smiley

válasz erre