Alec Baldwin reagált az új filmjének forgatásán történt lövöldözési tragédiára

2021. október 23.
80.4091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Alec Baldwin reagált a Rust forgatásán történt tragédiára, miszerint egy általa elsütött kellékfegyver Halyna Hutchins operatőr halálát okozta, valamint a rendezőt megsebesítette vele.
 

A film cselekménye egy fejére vérdíjat kitűző törvényen kívüli körül forog, akinek Kansasba kell utaznia, hogy kiszabadítsa 13 éves unokáját a börtönből, amikor véletlen gyilkosságért elítélik és akasztásra ítélik. Baldwin mellett a Rust szereplőgárdájában szerepel még Travis Fimmel, Brady Noon, Frances Fisher és Jensen Ackles.

A film forgatása először a hónap elején kezdődött, azonban komoly visszaesést szenvedett, mivel Joel Souza direktor megsérült, Hutchins pedig meghalt, tekintve hogy Baldwin elsütött egy éles tölténnyel töltött kellékfegyvert, ami a forgatás határozatlan idejű felfüggesztését eredményezte. Mivel az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás, a középpontban álló sztár nyilatkozott az incidensről.

Egy nappal az eset után Baldwin a Twitteren adott tájékoztatást a forgatáson történt tragédiáról. Baldwin "sokkoló" és "szomorú" érzésének adott hangot az üggyel kapcsolatban, és megerősítette, hogy teljes mértékben együttműködik a bűnüldöző szervekkel a nyomozás során, és kapcsolatban áll Hutchins családjával.


3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Uhh kemény sztori ez azért.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Valószínűleg nem ő a hibás, viszont neki kell majd ezzel együtt élnie, ami kegyetlen lehet...

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szörnyű baleset. Nyilván az a felelős aki éles lőszert tett bele.

válasz erre