Tragédia: Alec Baldwin lelőtt két embert az új filmjének forgatásán

2021. október 22.
83.9161
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Alec Baldwin csütörtökön elsütött egy lőfegyvert a hamarosan bemutatásra kerülő Rust című film forgatásán, megölve ezzel az operatőrt és megsebesítve a film rendezőjét egy forgatási incidens során - közölték a hatóságok.

A 42 éves Halyna Hutchins operatőrt helikopter szállította az Új-Mexikói Egyetem kórházába, ahol az egészségügyi személyzet halottnak nyilvánította - közölte a Santa Fe megyei seriff hivatala. A rendezőt, a 42 éves Joel Souzát mentőautóval szállították a Christus St. Vincent kórházba, ahol sürgősségi ellátást kap sérülései miatt.

A nyomozók szerint úgy tűnik, hogy a leforgatott jelenetnél egy kellék lőfegyvert használtak, amikor az elsült - áll a seriff hivatalának közleményében. A nyomozók vizsgálják, hogyan és milyen típusú lövedéket lőttek ki. Baldwin szóvivője az Associated Pressnek elmondta, hogy baleset történt a forgatáson, amely egy vaktölténnyel töltött kellékfegyver félresikerült elsütésével járt. A beszámolók szerint Baldwint csütörtökön sírva látták a seriff hivatalánál.
4 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez nagyon kemény sztori.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Basszus ezzel a tudattal élni, akkor is ha nem ő tehet róla.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Azta*****!

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hubasszus ez nagyon kemény!

válasz erre