Alec Baldwin korábban hazudott a fegyverhasználatról a Rust film kapcsán

2022. augusztus 14.
21.9871
csirkee profilja, adatai
csirkee
Körülbelül egy éve robbant ki a botrány, amikor Alec Baldwin legújabb filmjének forgatása alatt egy éles fegyvert sütött el és ezzel megölt egy embert, a rendezőt pedig megsebesítette, a legfrissebb hírek szerint a színész akkoriban hazudott a fegyver kapcsán.

Az FBI nemrégiben számolt be legújabb nyomozási eredmények kapcsán, mely szerint a 0.45 Colt kaliberű fegyvert csak úgy tudta Alec Baldwin elsütni, hogy meghúzta a ravaszt, ám korábban a színész azt állította, hogy nem sütötte el a pisztolyt, egyszerűen magától robbant fel. Az FBI szakértői megállapították, hogy az ilyen fegyvert csak a ravasz meghúzásával lehet elsütni, azaz Baldwin hamis információt mondott.

A Santa Fe megyei seriff hivatal a legfrissebb szakértői jelentések alapján fogja lezárni az ügyet, korábban a projekt már kapott büntetést a baleset miatt, de a nyomozást eddig nem fejezték be. Korábban Alec ügyvédei azt állították, hogy nem fogják felelősségre vonni a színészt Halyna Hutchins operatőr halála miatt, ám ez nem biztos, hogy így lesz.
4 hozzászólás

techiii

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ebből lesznek még gondok.

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát az szívás Baldvinnak.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szerintem nem biztos hogy hazudott, hanem nem emlékezett rá hogy pontosan mi történt... Olyan sokkban lehet én se emlékeznék...

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ehh, szakértők... Szoktak olyan baromságokat megállapítani hog csak les az ember! Csak az a baj, itt egy életről van szó, nem kéne badarságokat beszélni.

válasz erre