A Zöld íjász utolsó évadjából kimarad egy kulcsfontosságú szereplő

2019. március 31.
5.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Zöld íjász hamarosan lehúzza a rolót a legutolsó, mindössze 10 epizódos szezonjával, viszont teszi mindezt egy olyan karakter kihagyásával, aki már a legelső évad óta jelen van és szerves része a sztorinak.

Az Emily Bett Rickards által megformált Felicity Smoakról van szó, aki az Instagram-csatornáján jelentette be, hogy a nagy lezárásban már nem fog részt venni, ami alapvetően rengeteg kérdést magában hordoz, mint például, hogy vajon maga a forgatókönyv hagyta ki Felicity karakterét a nyolcadik szezonból, vagy azt követően írták át a terveket, hogy a színésznő távozni kívánt?

Ezt egészen biztosan megtudjuk a lezárásból, hiszen érezhető lesz, ha erőltetett módon mellőzik azt a kulcsfontosságú karaktert, aki bár nem mindig volt a nézők kedvence, de az események sorozatában fontos szerepet játszott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?????????????????????? The time has come to talk of many memes. Of bows and arrows and superheroes and Olicity and Queens And why TGA is so damn hot And yes, canaries need more scenes... But wait just one minute before we go and do all that For this makes me out of breath To have this not small chat Felicity and I are a very tight two But after one through seven we will be saying goodbye to you I thank you all for the time we?ve shared The elevators we have climbed The monsters we have faced and scared And The burgers we have dined I will keep her in my heart for always And I hope that you can too Because she would not be alive if it weren?t for all of you ???? Love, Felicity and Me

emilybett (@emilybett) által megosztott bejegyzés,

lehúzza a rolót a legutolsó, mindössze 10 epizódos szezonjával, viszont teszi mindezt egy olyan karakter kihagyásával, aki már a legelső évad óta jelen van és szerves része a sztorinak.'>
3 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

Direktor írta:
Soha nem láttam egyetlen részt sem. Azt is furcsállom hogy eddig húzta. röhögő smiley
Ha nem láttad honnan tudod, hogy mekkora a potenciál benne? röhögő smiley

válasz erre

zender

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

Érdekes lesz a befejező évad főszereplő nélkül. röhögő smiley Az íjász azért marad még? röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 8 napja

Soha nem láttam egyetlen részt sem. Azt is furcsállom hogy eddig húzta. röhögő smiley

válasz erre