Véget ér A zöld íjász a nyolcadik évaddal

2019. március 07.
4.7681
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Anno még nem is gondoltuk volna, hogy A zöld íjász mekkora lavinát fog elindítani a szuperhősös sorozatok terén, lévén ezt követte a CW égisze alatt érkező The Flash, a Legends of Tomorrow és a Supergirl is.

Oliver Queen históriájának elmesélése bár bővelkedett mélypontokban az elmúlt évek során, mégis sikerült felállniuk abból, és az utóbbi évadok tekintetében abszolút egy felívelő minőséget figyelhetünk meg, arról meg már nem is beszélve, hogy az első két szezon továbbra is átlagon felüli, már-már Batmanre hajazó körítést szállít.

Sajnos viszont a karakter hamarosan leteszi az íjat, merthogy a CW bejelentette, hogy a széria még kap egy lezárásként szolgáló nyolcadik évadot, ami mindössze tíz részből fog állni és még idén ősszel kijön, de ezzel véget ér a sorozat. Öröm az ürömben, hogy méltó módon le tudják zárni a sorozatot, nem egy hirtelen jött kaszáról van szó, így remélhetőleg egy kerek egész sztorit kapunk. Stephen Amell, a címszereplő megtestesítője Twitteren megerősítette a hírt.


4 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Gondolom már a kutya se nézte...

válasz erre

Direktor

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Bölcs döntés. Unalmas ****.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem néztem. Annyira nem az én világom.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Azt se tudtam hogy megy még.

válasz erre

új kommentek

betyár profilja

betyár

1 órája és 27 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink