A YouTube már dolgozik a dedikált Vision Pro alkalmazáson

2024. február 06.
16.6321
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még január közepén jelentette be az Apple, hogy február elején végre megjelenik a Vision Pro termékük, ám ekkor néhány vállalat úgy döntött, hogy nem fog dedikált alkalmazást fejleszteni visionOS-re, köztük a YouTube is, akik azóta már meggondolták magukat.

A legfrissebb hírek szerint a videómegosztó portál már dolgozik egy natív Vision Pro alkalmazáson, minderről a vállalat szóvivője mesélt a The Verge-nek. Mindez azután történt, hogy egy Reddit felhasználó, Christian Selig fejlesztő egy nem hivatalos YouTube-alkalmazást készített Vision Próra. Mindezek mellett valószínűleg a YouTubenál is rájöttek, hogy sok ember vásárolta meg az Apple új termékét.

A becslések szerint 160-180 000 db termék kelt el az első héten és ez csak tovább fog nőni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor válik elérhetővé a dedikált alkalmazás az App Store-ban, ugyanis jelenleg még csak dolgoznak rajta, de ha egy egyszerű fejlesztőnek már sikerült, akkor a YouTube-nál dolgozóknak is fog.
döntött, hogy nem fog dedikált alkalmazást fejleszteni visionOS-re, köztük a YouTube is, akik azóta már meggondolták magukat.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kell is az a sok idióta zombinak! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Egy picit későn léptek. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Gondolom meglepődtek, hogy sikeres! röhögő smiley

válasz erre