A WhatsApp egy új AirDrop-szerű funkción dolgozik

2024. január 22.
10.7771
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple felhasználók többsége nagyon kedveli az AirDrop fájlmegosztó funkciót, mely csak és kizárólag Apple termékekkel lehetséges, ám úgy tűnik a Meta csevegőalkalmazás fejlesztői is egy hasonló újdonságon dolgoznak - írja a WABetaInfo, melynek célja fájlmegosztás a közeli eszközökön.

A WhatsApp új funkciója jelenleg fejlesztés alatt áll (még a bétatesztelésig sem jutott el), így egyelőre nem tudni, hogy mikor válik elérhetővé bárki számára. Az eddigi információk szerint ahhoz, hogy két WhatsApp ismerős megosszon egy fájlt, elég lesz megrázni a készüléküket és a lehető legközelebb lenni egymáshoz.

Arról szintén nincsenek információk, hogy milyen közel kell lennie egymáshoz a két készüléknek. A WABetaInfo azonban megjegyzi, hogy a megosztani kívánt fájlok (legtöbb esetben fotók és videók) végponttól végpontig titkosítva lesznek. A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz életszerű a funkció, lévén tavaly december óta az iOS felhasználók például eredeti minőségben oszthatnak meg képeket és videókat WhatsApp ismerőseikkel.
írja a WABetaInfo, melynek célja fájlmegosztás a közeli eszközökön.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon kell bele. röhögő smiley

válasz erre

betyár

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ennek én sem látom az értelmét.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Annyira nehezen tudom elhinni hogy két Apple felhasználó Whatsappon kommunikálna egymással... röhögő smiley Annak mi értelme lenne?

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

De minek? röhögő smiley

válasz erre