Örülhetnek az iOS felhasználók, ugyanis WhatsAppon eredeti minőségben oszthatnak meg képeket és videókat

2023. december 04.
19.1471
csirkee profilja, adatai
csirkee
Sokan tapasztalhatják a különféle üzenetküldő alkalmazásokban, hogy tömörítve, rosszabb minőségben tudják csak megosztani képeiket és videóikat ismerőseikkel, ám a népszerű csevegő applikációban ez most meg fog változni, legalábbis az iOS felhasználóknál biztosan.

A WhatsApp egy új funkciót vezet be iOS rendszeren, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképeket és videókat dokumentumként osszanak meg, ezzel megőrizve az eredeti minőségüket. A WABetaInfo vette észre a WhatsApp 23.24.73-as iOS-frissítésében az újdonságot. Ezt a funkciót a felhasználók egy kis csoportja már tesztelte novemberben, de most már minden iOS-felhasználó számára elérhető.

Az elkövetkező hetekben válik mindenki számára elérhetővé, így ha Te még nem látod ezt a lehetőséget ne aggódj, hamarosan nálad is megjelenik. A funkció a +-jel megnyitásánál fog megjelenni chatben, ahol a Dokumentumokon belül lesz egy "Válassza a Fotó vagy a Videó lehetőséget" felirat. A funkció használatával elküldhető fájlok korlátja 2 GB. Arról még nincs információ, hogy az Android-felhasználóknál mikor válik elérhetővé az újdonság.
3 hozzászólás

Porthos

8 hónapja, 4 napja

Micsoda fejlesztés, azannyát.

válasz erre

zender

8 hónapja, 5 napja

Csodás hogy ezt sikerült elérni 2024 elejére. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 hónapja, 5 napja

Van még aki használja? meglepett smiley

válasz erre