A Westworld lekerül az HBO Max kínálatából

2022. december 13.
55.0221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jelek szerint a park végleg bezárja kapuit - még november elején érkezett a hír, miszerint a Warner Bros elkaszálja az egyik legnépszerűbb sorozatát, a Westworld-öt, ami még 2016-ban debütált a stúdió streaming platformján, most pedig végleg lekerül a kínálatból.

Ha most kezdenéd el nézni a Westworldöt, akkor inkább ne is kezdj bele, ugyanis a Deadline információi szerint az év végi pénzügyi felülvizsgálat során arra a döntésre jutott a Warner Bros. Discovery, hogy végleg törli a streaming platformról a Westworld-öt, valamint más alkotásokat. Korábban ugyan ez történt az Aranyélet és a Besúgó című magyar alkotásokkal is.

A döntés nagyon egyszerű, mivel külső stúdió készítette a sorozatot, ezért a szolgáltatónak fizetnie kell azért, hogy streamingeli a Westworldöt, ami pénzbe kerül és David Zaslav, a Warner Bros. Discovery jelenlegi igazgatója nem szereti elherdálni a pénzt. A Westworld egyelőre még elérhető, de csak idő kérdése és lekerül a kínálatból.
hír, miszerint a Warner Bros elkaszálja az egyik legnépszerűbb sorozatát, a Westworld-öt, ami még 2016-ban debütált a stúdió streaming platformján, most pedig végleg lekerül a kínálatból.'>
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Így elcseszni valamit... szomorú smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Iskolapéldája annak, hogy lehet a legjobban elbaszni egy kiváló alapanyagot, és egy egész jó kezdést.

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Érdekes lépés. Belevernek egy csomó pénzt majd hagyják.

válasz erre