Vége a Westworld-nek, az HBO nem folytatja a sorozatot

2022. november 05.
38.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
2016-ban debütált az HBO műsorán az 1973-as Feltámad a vadnyugat című film alapján készült sorozat, mely hatalmas sikereket ért el, így a stúdió hamar berendelte a folytatást és négy évadot is megélt a széria, ám most hivatalosan is bejelentették a végét.
 

Az alkotás összesen 54 Emmy-jelölést és hét győzelmet aratott, ám az újabb évadok egyre kevesebb embert vonzottak, így az új vezetés végül a Westworld törlése mellett döntött, amin egyáltalán nem lepődünk meg. Jonathan Nolan és Lisa Joy alkotóknak világos elképzelésük volt arról, hogyan fejezik be a sorozatot az ötödik évaddal, de ezt valószínűleg már nem fogják látni a nézők.

A sorozatban olyan színészek tűntek fel, mint például Evan Rachel Wood, James Marsden, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, Ed Harris, Tessa Thompson és Anthony Hopkins. A Westworld rajongói természetesen szomorúak amiatt, hogy nem fogják látni a sorozat lezárását, ám nem lepődnénk meg, ha valamelyik streaming óriás bevállalná az utolsó szériát.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Kár hogy nem engedték nekik lezárni az ötödik évaddal, ahogy tervezték...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nagy kár érte. Sokkal több volt benne, csak nagyon vontatott és unalmas lett, amellett hogy túl lett bonyolítva teljesen feleslegesen.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Egyáltalán nem vagyok meglepve.

válasz erre

Levi87

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Egyre ****abb is volt, az első évad még csak-csak bár rohadt vontatott volt az is, de a többi konkrétan értelmezhetetlen. Minőségileg meg csapnivaló. Az a csoda hogy eddig kihúzták valahogy.

válasz erre