A Warner Bros. főnöke szeretné, hogy elkészüljön a Barbie 2.

2024. március 09.
20.9611
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tavalyi év egyik legsikeresebb mozifilmje a Barbie volt, mely több mint 1,4 milliárd dollár bevételt hozott a Warner Bros stúdió számára, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem lesz folytatás, ám többen is nyitottak lennének egy második részre, többek között a stúdió egyik fejese.

Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie film hamarosan Oscar-díjat is nyerhet, mégis a legtöbben arra kíváncsiak, hogy lesz-e valaha folytatása a történetnek. Pam Abdy, a Warner Bros főnöke a BBC-nek adott interjújában arról beszélt, hogy nagyon szeretnének egy Barbie 2-t, ennek érdekében pedig szinte folyamatosan tárgyalnak a rendezővel, Greta Gerwiggel.

A stúdió nyitott lenne a folytatásra, de valószínűleg csak Gerwiggel a fedélzeten, akit "látnoknak és a ma dolgozó egyik legjobb filmesnek" nevezett Pam. A BBC arról is beszámolt, hogy Gerwig, aki férjével, Noah Baumbach-al együtt adaptálta a forgatókönyvet, a hét elején azt mondta, hogy nyitott a folytatásra. Margot Robbie azonban korábban azt nyilatkozta, hogy egy időre szeretne eltávolodni a szereptől.
3 hozzászólás

betyár

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Teljesen felesleges.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát, ennek a filmnek a "sikere" biztosan nem a minőségén múlt... Az egész egy kabarénak is szánalmas hulladék.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Még egy hulladék? röhögő smiley

válasz erre