Margot Robbie valószínűleg nem lesz ismét Barbie baba

2023. november 26.
20.8821
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az év legnagyobb filmes sikerét könyvelheti el az idén nyáron megjelent Barbie című mozifilm, ugyanis 1,4 milliárd dollárt keresett az alkotás, melyben Margot Robbiet és Ryan Goslingot láthattuk a főszerepben, ám úgy tűnik a színésznő a siker után nem szívesen térne vissza a szerepbe.
 

A Barbie mozifilm idén minden rekordot megdöntött, még a hazai mozipénztárakban is sikerült elképesztő eredményt elérni, ami után nem lennénk meglepődve ha a Warner Bros. úgy döntene, hogy folytatást készít. Margot Robbie, a film főszereplője a napokban adott interjút a Associated Pressnek, akiknek elárulta, hogy mit gondol egy esetleges Barbie 2-höz.

Szerintem mindent beleadtunk ebbe. Nem azért építettük fel, hogy trilógia legyen, vagy ilyesmi legyen belőle. Greta mindent beleadott ebbe a filmbe, szóval nem tudom elképzelni, mi lesz ezután. Nem kell folytatásnak, előzménynek vagy remake-nek lennie.

Ha lesz is Barbie kettő, akkor Margot Robbiet valószínűleg nem fogjuk benne látni, ám biztosak vagyunk abban, hogy sok más színésznő vállalná a szerepet helyette. A stúdiónál egyelőre nincs tervben folytatás, de ki tudja mit hoz a jövő.
5 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 2 napja

Felháborítóan **** film volt. Ferdített baromság, nem is értem hogy szerethették emberek...

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 2 napja

Köszönjük a társadalom nevében!

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 napja

Érdekelne a valódi ok, hogy miért, de van egy olyan érzésem, hogy belül tudja, túltolták.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 napja

Nagyon köszönjük neki! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 napja

Nem olyan nagy kár az... mosolygó smiley

válasz erre