A Supergirl lesz az új DC Universe következő filmje

2024. május 16.
14.6191
csirkee profilja, adatai
csirkee
Miközben javában készül az új DCU első mozifilmje, a Superman, James Gunn megerősítette a hírt, hogy a soron következő alkotás a Supergirl: Woman of Tomorrow lesz, mely 2026-ban fog debütálni és a főszerepben a Sárkányok háza sztárját, Milly Alcock színésznőt láthatjuk majd.

Még 2023. februárjában árulta el a DC, hogyan fog alakulni a stúdió filmes univerzuma, milyen alkotásokat fogunk látni a jövőben James Gunn és Peter Safran vezetésével. Ekkor hallhattunk először a Supergirl: Woman of Tomorrow filmről, amiről nemrégiben kiderült, hogy hamarosan elkezdik fejleszteni. A film 2026. június 26-án kerül majd bemutatásra, ez lesz a Superman után a második DCU film.

A főszerepet Milly Alcock kapta, aki egyébként már az új Superman filmben is be fog mutatkozni. A filmet Craig Gillespie fogja rendezni, aki a Szörnyella és a Pénzeső filmeken dolgozott korábban. Ez lesz Supergirl második saját egészestés bemutatkozása, az első még 1984-ben volt, akkor Helen Slater alakította a főszereplőt. A történetről egyelőre semmit sem lehet tudni, de Tom King író legutóbbi, azonos című képregénysorozatán alapul majd.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát nem túl meggyőző a csaj. röhögő smiley

válasz erre

zender

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Érdekes színész választás...

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Várós!

válasz erre