A Microsoft termékei biztosan futni fognak a Vision Prón

2024. február 01.
12.6511
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hivatalosan holnap, azaz február 2-án jelenik meg az Apple Vision Pro terméke, melyből állítólag már sikerült 200 000 darabot értékesíteni, és a legfrissebb hírek szerint örülni fognak azok a felhasználók, akik aktívan használják a Microsoft termékeit, ugyanis ezek elérhetőek lesznek.

Valószínűleg már sok felhasználó alig várja, hogy holnap megérkezzen az Apple Vision Pro terméke, amit még a tavalyi WWDC-n mutatott be a vállalat. Egyelőre csak az Egyesült Államokban válik elérhetővé és arról még nincsenek információk, hogy a világ többi részén mikor lehet majd megvásárolni. Korábban kiderült, hogy dedikált Netflix és YouTube alkalmazás egyelőre nem lesz elérhető.

A Microsoft jól ismert termékei, mint a Teams, a Word, az Excel és a 365 alkalmazások azonban már induláskor elérhetőek lesznek. Mindezek mellett a headset tulajdonosai hozzáférhetnek az AI-alapú Copilot szolgáltatáshoz is, melyet a vállalat szinte minden termékébe beleépített már. A Microsoft Word tartalmazni fog egy fókusz módot, amely blokkolja a zavaró tényezőket.
értékesíteni, és a legfrissebb hírek szerint örülni fognak azok a felhasználók, akik aktívan használják a Microsoft termékeit, ugyanis ezek elérhetőek lesznek.'>
3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 3 hete és 1 napja


válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Word? meglepett smiley Hogy ír bele? meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Komoly lehet excelt nézegetni benne. röhögő smiley

válasz erre