A Microsoft integrálja Bing AI chatbotját a népszerű SwiftKey alkalmazásába

2023. április 14.
28.2841
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nincs megállás a mesterséges intelligencia chatbotok piacon, ugyanis a Microsoft bejelentette, hogy elkezdi integrálni a Bing AI képességeit a népszerű SwiftKey nevű billentyűzetalkalmazásába, mely elérhető lesz Androidon és iOS készülékeken egyaránt.

A vállalat február elején mutatta be saját mesterséges intelligenciáját, a Binget, melyet már beépített a keresőjükbe, de a jelek szerint további alkalmazásokba szeretné a jövőben integrálni a chatbotot. Most éppen a SwiftKey billentyűzetalkalmazásába építi bele az AI-t, ami ezentúl olyan válaszokat fog javasolni a felhasználóknak, melyek szerinte összhangban vannak azokkal az üzenetekkel vagy e-mailekkel, amelyekre korábban válaszolt.

A felhasználók írási stílusaiból és szokásaiból tanul folyamatosan a chatbot. A Bing gomb a billentyűzet bal felső részén található, mely három lehetőséget kínál: Keresés, Hang és Csevegés. Bármely iOS és Android felhasználó beállíthatja a SwiftKey-t alapértelmezett billentyűzetként az alkalmazásokban, például a közösségi médiában és az e-mailekben.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 12 napja

Hát a Swiftkey eddig jó volt..... röhögő smiley Kár érte. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 12 napja

Kíváncsi leszek mennyire lesz hatékony.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 12 napja

Mondjuk ilyesmi eddig is volt nem egy billentyűalkalmazásban... De hát akkor legyen chatbot..

válasz erre